Jacqueline in Australie

Great Ocean Road 5/3 - 7/3

Afgelopen weekend hebben Kakie en ik een roadtrip gemaakt! In Australie rijden ze dus links! In de auto zit je dus rechts en schakel je links. Nadat ik in het centrum bijna een fietser had aangereden, ging de rest van de trip top! Alles went!

Door de binnenlanden zijn wij gereden naar Port Campbell. Dit was een mooie tocht door Great Otway National Park, helaas hebben wij dit tussen de regendruppels door moeten aanschouwen. Onderweg gestopt bij Twelve Apostels, heel mooi uitzicht over rotsen in de zee. En ook hier leek het wel of er gratis loempia's werden uitgedeeld want heel Azie was uitgerukt!

De eerste avond hebben wij in Port Campbell in een hostel geslapen, en bijgekomen van de avond ervoor drinken. Nog wel een wandelingetje gemaakt en toen gebeurde het... Er kwam een hele zwerm vogels overgevlogen, dus wij omhoog kijken en Ka roept: Ooooh, wow! Op dat moment poept er een vogel in haar mond!!!! Je had er echt niet bij hoeven zijn om te weten dat het echt mega grappig is!

Zaterdagmorgen fris en fruitig opgestaan, klaar voor de rit over de Great Ocean Road! Helaas een bekeuring gekregen... 'Parked not facing direction of travel'. Echt te belachelijke regel, die in Europa niet bestaat, maar die ons mooi wel $70 kost!

Great Ocean Road was echt heel erg mooi, mooi uitzicht over baaien en dan weer hele stukken door Great Otway National Park. Kangaroos en koala's gezien!!! Onderweg gestopt bij Erskine Falls! Uiteindelijk via Apollo Bay naar Torquay gereden waar wij konden slapen bij vrienden van Ka! 's Avonds gaan drinken met die gasten!

Zondag was het weer een stuk beter en zijn wij gaan surfen bij het strand van Jan Juc! Nadat ik van Ka een korte les had gehad, ben ik met wetsuit aan en surfplank onder mijn arm de zee in gegaan. En na heel wat vallen en opstaan is het mij een keer gelukt om 5 sec. op de plank te staan. Het was echt heel vet en ga het hier zeker nog vaker proberen!

Saar

Sjaak,

Wat goed!!!
Heb ook zooon in om naar jullie toe te komen!
Straks naar de Gili eilanden: alleen maar chillen!
Veel plezier daar, kus Saar

Plof

Hey Jac,

Ben je lekker aan het genieten? De foto's zien er goed, zou zo met je willen ruilen!! Geniet lekker en groetjes uit Holland!! XXXPlof

Tessa

Leuk je reisverhaal te lezen!! Leef met je mee vanuit ZuidAfrika,waar het ook zomer is!!! Groetjes van Tessa

maman

Hay Jack, geweldig, prachtige heerlijke foto's.Nu naar Sydney. Dat Kaak weer vogelpoep in d'r mond kreeg. vanmorgen hier weer sneeuw. Geniet van alles bise mam

Sukke

Wow tulpie wat een vette avonturen allemaal!!!! Jammer dat ik er niet bij was met de vogel hahaha! Dikke kus

Vlok

Lieve la Tulipe!
Wat een heerlijke verhalen met foto's, wat geweldig lijk je het te hebben! Geniet ervan en een uitgebreide mail volgt! Liefs!

nicoline

Hoi sjack,
Wat leuk al die verhalen. Ik zit hier met tranen in mijn ogen van het lachen. Moet Kakie weer hebben. Vogelpoep in d`r mond!! Zie het alweer helemaal voor me. Veel plezier. xx

Dj Flippie

Sjakos! Je verhalen klinken allemaal super rlx... vooral de vogelpoep ik Kaak's mond had ik graag bijgewoond:D Maar laat maar snel wat weer van je horen!! En.. de plannen voor Lac Sauvin worden zo langzamerhand gesmeed dus jij en Kaak moeten maar eens samen het agenda in duiken X

agnes vd meerendonk

van je moeder gegevens gekregen om virtueel met je mee te reizenl. leuke foto's en verhalen. geniet ervan. groetjes, agnes

j. P.

Hoi Jacq, eindelijk heb ik je reis web log gevonden. Lijkt me heel gezellig voor jou om Australië in 1e instantie te verkennen met Caro. Zo te lezen hebben jullie samen dikke pret! En nu op weg naar Sidney! ik blijf je volgen. Hadden hier gisteren weer een sneeuwbui. De winter houdt hier maar niet op. Joy mist je erg. Hartelijke groet en X j. P.

Mex

shit wat baal ik dat ik dat zal ik jou eens even in je bek schijten moment gemist heb. Moest ze kotsen?

xxx