Rainbow Beach, Fraser Island & Brisbane 25/3 - 2-4
Donderdag 25 maart heb ik Byron Bay met pijn in mijn hart verlaten, maar er stond een nieuw avontuur op het programma; Fraser Island! Vanuit Rainbow Beach, waar ik een dagje heb doorgebracht en sunset bij Carlo Sandblow heb gezien, ging ik door naar Fraser Island met een self-drive tour met 9 anderen. Met een bepakte 4wheel drive gingen wij met de pont naar Fraser en hebben wij drie dagen over dit eiland gereden en bij de mooiste plekjes gestopt. Zo hebben wij gezwommen in de Champagne Pools en Lake Mc Kenzie, door Eli Creek gelopen en 2,5 km bushwalk naar Lake Wabby met Sandblow gedaan. Er zijn amper wegen op Fraser Island waardoor je over het strand moet rijden of hobbelend door de bossen heen. 's Avonds kampeerden wij vlak aan het strand en ook dit was een hele belevenis aangezien het om 19:00 uur donker is en er geen electriciteit was. Daarbij heeft Fraser Island heel veel dingo's (wilde honden) die de laatste tijd vaak toeristen hadden aangevallen, dus wij moesten goed letten op het opruimen van etenresten en groeps plassessie's in de bosjes houden.
Fraser Island was echt zo'n gave ervaring. Hele mooie natuur en toch wel bijzonder om op het grootste zandeiland ter wereld rond te touren en te kamperen. Ik was wel helemaal kapot na deze drie dagen aangezien de Goon 's avonds weer te voorschijn werd getoverd en de volgende morgen rond 6:30 uur werden wakker gemaakt door het licht!
Op dinsdag 30 maart vertrok ik vroeg met de bus naar Brisbane. Hier heb ik drie dagen doorgebracht en heel veel van de stad gezien. Aangezien ik nog moe was van Fraser heb ik de eerste dag beetje gewinkeld en rond gelopen in het centrum. De andere twee dagen heb ik de toerist uitgehangen; botanical gardens, old government house, chinatown, southbank met strand midden in de stad, Mount Coot-tha voor uitxicht over Brisbane en met de boot over de Brisbane River voor Brisbane by night! Brisbane deed mij heel veel aan Melbourne denken maar dan iets kleiner en minder arti farti. Wel echt een leuke stad!
Vrijdag 2 april heb ik de bus naar Byron Bay gepakt om 's avonds herenigd te worden met Caro en Saar! En dat was echt zo leuk!!!!
praiseltje!!!! te vet allemaal!!!! heeeel veel plezier!!! Wanneer kom je nu ook alweer terug eigenlijk (voor jou niet leuk om over na te denken natuurlijk)? xxx
wat een belevenis fraser eiland. Machtig zo op het strand kamperen en lekker crossen op het strand en in de bossen. geniet maar lekker, het klinkt allemaal fantastic, bise mam
Tulpiee wat cool wat je gedaan hebt op dat eiland! Klinkt heel vet. Heb je daar nog leuke lovers op gedaan? Of wel genoeg erotiek gehad na dat die massage? Hihi :D:D Veel plezier met Caro en Saar! Bye xx
Lieve la tulipe!
Je maakt mijn inmens saaie dag helemaal goed! Dank hiervoor! Heerlijk om weer even een blij verhaal, met gave foto's te bekijken!
Geniet ervan! Veel liefs
lekker wijf!!!!! jij hebt het ook naar je zin zo te zien!!!
Ik zit nu in Buenos Aires! heb niet al je berichtjes gelezen nog, maar volgende week ben ik weer rustig in spain dus dan ga ik alles weer lezen!
mis je wel een beetje hoor!!!!
heeelee dikke lebbeer en een grote knuffeeeeeeellllll
haha
Hoi Jacq,
Leuk om te lezen en te zien dat je het daar nog steeds eruuuug naar je zin hebt. Ook leuk te lezen over de mooie natuur op Fraser Island en dat je daar zo van hebt genoten! Ik ben hartstikke jaloers op je. Doe mijn hartelijke groeten ook aan Caro en Sara.
Dikke kus, ook van Joy,
j. P.
Hey Sjakos!! Top om je verhalen te lezen en te horen hoe leuk je het daar hebt! Zou zo weer terug willen naar Ozzieland! Wanneer ben je trouwens weer terug in NL? Wil naar Lac Sauvin cette été!!! Groetjes aan Kaak en Saar en moeten snel eens Skypen! X
jo sjaakie... ben vnochtend weer aangekomen in sydney... ik zzie dat je het helemaal naar je zin hebt. frasier was indd wel egt gaaf he..
ik ga vnavond voor de laatste keer uit in down under en daarna weer terug naar het koude kikkerlandje:(
geniet er nog maar van! dikke kus