Jacqueline in Australie

Surfcamp + Byron Bay 16/3 - 24/3

Vanuit Sydney ben ik op surfcamp geweest van dinsdag t/m vrijdag. Ik vond het toch wel nodig dat ik hier een beetje aan mijn surfskills ging werken. Het was een georganiseerde trip van Sydney tot Byron Bay. Elke dag surfles van lekkere surfdudes en een stukje noordelijker reizen.

Voordat ik aan deze trip begon heb ik met wat surfers gepraat en toen ik wilde vragen of zij niet enorme spierballen hadden, versprak ik mij een beetje... Ik zei namelijk; you must have big testicales. Woepsie!

Eerste dag meteen veel oefenen in de zee, het ging mij best goed af, aan het eind van de dag kan ik al op mijn bord blijven staan, wel eens waar bij de kleine golfjes maar toch! In de bus naar het kamp waar wij sliepen werd ons verteld dat het party night was. En dat was het zeker, sangria in overvloed!

Op de tweede dag kwam ik er achter dat er niet een speciale party night is, want vanavond was het namelijk weer party night! Daarbij was het st. Patricks day en dat betekende punch in de bus en weer sangria in overvloed op het kamp. Onze instructors gingen helemaal los met stoelen gooien in het zwembad, borden op elkaars rug kapot slaan en maar roepen, this is the best day of my fuckin' life! Briljante avond!

Het surfen was echt mega leuk deze vier dagen, maar hierna was ik wel echt gebroken (ook door elke avond party night) Spierpijn in de armen en schaafwonden op mijn knieen en armen. Ik ga hier zeker nog eens een surfboard huren en de golven in, want het is echt zo leuk!

Vanaf zaterdag zit ik in Byron Bay. Dit is een soort hippie dorpje aan het strand, echt te chill! Ik zit in een heel leuk hostel; Arts Factory met zwembad en elke avond feestjes, samen met een geinig Canadees meisje van surfcamp, genaamd Annessa! Ik heb afgelopen dagen echt niets uitgevoerd en alleen maar genoten van het weer en van de Goon. Dit is echt een fenomeen hier! Het is wijn uit kartonnen pakken en mega goedkoop (10$ voor 4 liter) het is gemaakt van allemaal restafval, dus behoorlijk smakelijk en zorgt voor een goede hangover!

Morgen ga ik het heerlijke Byron verlaten en ga ik via Rainbow Beach naar Fraser Island (het grootste zandeiland ter wereld) en daarna naar Brisbane. En volgende weel vrijdag weer terug naar Byron om Kakie en Saar te meeten, yes vet veel zin in!

Laura

Wat een verhalen Sjaak! Zoo vet. En ook gaaf dat je zoveel surft. Je hebt me nu al overgehaald ook snel naar Australie te gaan. Voor nu vermaak ik me nog even met kroketten uit de muur, fierljeppen en Fransje Bauert. Leef je uit!
Kus

Ted

Haha, you sure have big testicales!!

Have fun! Liefs Ted

Huub

Tulipe, wederom om jaloers van te worden... Op die wijn uit kartonnen dozen en de hangovers na dan. XXX

Kakie, veel voorkomend in de verhalen :)

Whaaaaaaaaaaa ik heb er zoooooveel zin in. Stage af sinds een paar uurtjes, dus ben er HE-LE-MAAL klaar voor!

Poep

Jac ouwe gek!!! wat klinkt dat allemaal heeeeeeeerlijk!! ben echt mega jaloers! en wat een supervette foto's! geniet ervan!! liefs dikke kus poep

mexicana

Denk dat jij maar even je mond moet gaan spoelen!

prul

praise! (of moet t nu jacq zijn?) had al je verhalen wel gevolgd hoor, maar nog niet gereageerd :( Maar geniet er daarom niet minder van, wat vet wat jij allemaal doet! lekker beetje chillen en dan weer wat doen, ik wil ook!!!!!!!!!!! nou geniet! dikke zoen

Tine

Ik geniet van je mooie en geestige verhalen. Wat een heerlijk leven...compleet anders dan in dit koude kikkerlandje. Ik wens je nog heel veel plezier.

j. P.

Hoi Jacq, coole verhalen! Vooral die wijn, gemaakt van afval, uit een karton, sprak mij erg aan! Maar niet heus... Het begint hier nu écht lente te worden met temperaturen van rond de 15°. Dit weekend gaan Rem jr. en ik naar Groningen de Forward dies vieren op - ook voor jou - bekend terrein: Grote Markt 27...
Veel plezier daar! Hartelijke groet, j. P.

maman

Wat klinkt het allemaal geweldig en ik herken brakkie jackie. Het koude kikkerlandje wordt al aardig warm, nou vooral gisteren. Had toen de lentekriebels.Ben benieuwd naar fraser eiland, lijkt me echt geweldig op het strand slapen, bise maman

rembrandt

he jac, kasper zit nu ook bij jou in de buurt, dit is zn website: kasenmaris.waarbenjij.nu xxx vanuit snippenoord